24.3.22

12 / 83 ( 6.02 - 18.46 )

Tasan kuukausi uutta maailmanjärjestystä. Isot laivat kääntyvät hitaasti. Paitsi jos niiden kylkeen ammutaan tarpeeksi suuri reikä. 

Pientä etärintaman taisteluväsymystä havaittavissa, mutta onneksi piristystä päivään toi postilaatikkoon survaistu paketti Espanjan auringon alta. Ihastuin tähän printtiin jo käydessäni Donostiassa vuonna 2016, mutta silloin ei tainnut Kukuxumusun kivijalkakaupassa olla sopivia kokoja tarjolla. Tilatessani paitaa oli vielä varastossa, mutta lieneekö ajankohtaisuus vauhdittanut myyntiä, tällä hetkellä tätä ei näytä olevan saatavilla. Toivottavasti paitapainot laitetaan laulamaan!

Ilta on vasta nuori ja huomenna maailman tilanne saattaa taas olla jo täysin toinen. Zelensky kehotti viime yönä julkaistussa videossaan kaikkia jättämään tänään toimensa ja osoittamaan mieltään Ukrainan tueksi. Ainakaan vielä ei ole silmiini sattunut uutisotsikoita täältä tai maailmalta sen isommista mielenilmauksista. Melkoisesti kyllä Helsingissäkin viikonloppuisten tuenosoitusten väkimäärä on vähentynyt, jos en väärin muista niin ensimmäisessä oli osanottajia arviolta 10 000 ja viimeisimmässä 500. Itse aion tänäänkin sytyttää ikkunalle kynttilän kuten jokaisena sodan iltana tähänkin asti. Jotta en unohtaisi. 

'Shame on you': How President Zelensky uses speeches to get what he needs 

Kieltäydyin tänään työtarjouksesta. Urani valtion virkamiehenä ei tule jatkumaan. Muita työtarjouksia otetaan kuitenkin vastaan.

The Post​-​Everything Collective & Friends Present: Ukrainian Relief Compilation

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti