11.2.18

7 / 42

Edellisen postauksen jälkeen keksin kaksi asiaa, jotka menevät negatiivisen puolelle.

Pyöräily lähes kolmenkymmenen asteen pakkasessa oli hieman uuvuttava kokemus, varsinkin kun yritti tehdä sitä paksu talvitakki päällä. Jos vielä tälle talvelle sattuu vastaavia pakkasjaksoja, pitänee pyöräillä tuossa vuorettomassa anorakissa.

Paikallisesta thai-ravintolasta ei saa kuin yhden annoksen kasvisversiona ainakin ruokalistan mukaan. Siis voitteko kuvitella! Ainakin tällainen lähinnä Kallion thaikkumestoja kuluttanut kasvispainotteinensekasyöjäkansalainen oli asiasta hämmentynyt.

Mistä juolahtikin mieleeni yksi pitkä miinus, nimittäin opiskelijaravintolamme kasvisruokatarjonta. En jaksa edes muistella, kuinka monta kertaa kuluvan ja edellisen lukukauden aikana tarjolla on ollut kasvisgratiinia tai purkkiherkkusienimunakasta. Annoin syksyllä asiasta palautetta ja nyt kun tarkistin ensi viikon ruokalistan, asiaan näyttäisi tulleen jopa pientä parannusta. Vielä kun uskaltaisivat maustaa ruokaa muullakin kuin suolalla ja pippurilla.

Oikeasti syy tähän postaukseen oli, että kirjottaisin itselleni muistiin mihin tätä blogia voisi myös käyttää; nimittäin luettujen kirjojen listan ylläpitämiseen. Olen jo aikaisemmin miettinyt, että olisi hyvä pistää muistiin minkä kirjan on milloinkin saanut luettua niin muistinvaraisten lähdeviitteiden todentaminen olisi edes jossain määrin mahdollista... Lisäksi se toivottavasti patistaisi minua lukemaan enemmän. Tosin, en ole vielä käynyt juoksemassakaan kuin kerran, ja siinäkin toivoin tämän blogin olevan sopivasti takamukselle potkiva keino. Ehkäpä kevät auttaa asiassa.

Viime viikonloppuna tuli vietettyä aikaa taas tällaisissa merkeissä. Kiitos J.j Greenille decoista, niitä oli hauska ripustella extempore.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti