20.3.23

12 / 79 ( 6.18 - 18.32 )

Auringon lämpö on tulossa takaisin. Valoisa aika on jo pimeää pidempi. Rautalinnuillakin taitaa olla kevätsoidin alkamassa.


Matka kohti satokautta on myös aloitettu. Chilit siirtyivät luonnonvaloon. Kaappitila alkoikin jo käydä ahtaaksi, eivätkä kasvit tuntuneet häiriintyvän siitä, että valojakso kääntyikin kokonaan ympäri. Yösähkö oli edullisempaa. Huomasin tosin että uudetkin ajastimet alkoivat lähes heti vuotaa sähköä niin, että ledit hehkuivat himmeinä, vaikka ajastin oli virrankatkaisutilassa. Eihän siihen ole  montakaan viikkoa, kun yötaivaastakaan ei tule enää täysin pimeää. Jokohan sitä pitäisi kylvää tomaatit?

Välillä klikkiotsikoiden sijaan asiayhteydestä irrotettuja lainauksia. 

"Sotilaathan valmistautuvat lähtökohtaisesti konflikteihin, Juriaan muistuttaa. Mutta motivaatio ja eräänlainen kiireen tunne ovat hänen mielestään uutta. ”Ennen oli kyse vain harjoittelusta, jotta kehittyisimme paremmiksi, mutta nyt on kyse valmistautumisesta johonkin, jota emme ikinä ajatelleet tapahtuvan.” " 12.3.2023


Kiinalaisia vakoilulaitteita ei ole havaittu uutisotsikoissa viime aikoina, mutta useampi lähde on maininnut aikeista kieltää TikTok-sovelluksen käyttö erinäisten instituutioiden laitteissa. Säteilevää materiaalia sisältävien uutisten lukumäärässä on havaittavissa hienoista kasvua, mikä tosin saattaa johtua vain aiheen ilmestymisestä entistä useampiin algoritmien laatimiin suosituksiin. Onhan se toki hyvä, että sosiaalisessa mediassa leviää muutakin, kuin juttuja kaatuvista pankeista ja pudonneista miehittämättömistä ilma-aluksista.  Ihmismassat ovat olleet kaduilla niin Israelissa kuin Ranskassakin, missä ei tosin liene mitään ihmeellistä. Iranin protestit ovat alkaneet kuihtua ainakin medianäkyvyydeltään. 



16.3.2023

17.3.2023

20.3.2023

Lopuksi Puolustusvoimien mainosmateriaalia: Combat Camera Showreel 2022

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti