18.5.19

20 / 138 ( 3.44 - 22.48 )


Kun polkee 80 kilometriä, pääsee kuudeksi tunniksi talsimaan rakkakivikkoon. Kuusi kuukautta kaapin perällä uinunut kamerakin sattui matkaan. Onneksi polkupyörästä katkesi toisen vaihtajan vaijeri vasta kaksi kilometriä ennen kotia. 


Kivikasat ovat silloin tällöin kuuma puheenaihe Internetin keskustelupalstoilla. Tai lähinnä se, ettei niiden kasaaminen ole hyväksyttävää. Kukahan paheksuisi kaikkia edeltäviä sukupolvia, jotka mahdollisesti kulkiessaan ovat kiviä toistensa päälle asetelleet? 


Alkuillan kaunis valo innosti kokeilemaan tuotekuvauksen alkeita, evään virkaa toimitti tällä reissulla suklaa. Kuvat eivät sisällä maksettua tuotesijoittelua. Toki minulle saa suklaata lähettää. 



On yllättävän hankalaa. Muuten reissu sujui ongelmitta, eläinhavainnot jäivät muutamaan metsäkanalinnun pyrstöön, käpylintupariskuntaan, järripeippokoiraaseen ja suomenpystykorvaan. Viimeisimmän tunnistin äänestä ja jäljestä ennen kuin tein varsinaisen havainnon. Autiotuvan liiteri oli täytetty melkoisen tuoreilla puilla, onneksi en ollut keittämisen ja lämpimänä pysymisen suhteen ainoastaan kamiinan varassa. 

2 kommenttia:

  1. Hienoja maisemia ja luontohavaintoja! Miltä tunturilta(?) nuo ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat ovat Louevaaralta, jonka rinteillä on aika laaja rakka ja huipulla vanha palovartiotorni, joten fiilis on vähän kuin olisi tunturissa. :D

      Poista