3.12.20

49 / 337 ( 10.22 - 13.50 )

 En taida edes aloittaa toteamista, miten päivittäiselle kirjoittamiselle taas kävi. Onneksi sentään parin viikon hiljaisuudelle on jonkinlainen syy: Oli parempaa tekemistä. 

Toisaalta olen myös käynyt mielessäni kamppailua itseni kanssa. Haluaisin kirjoittaa aiheista, jotka kuitenkin koen sen verran henkilökohtaisiksi, etten haluaisi niitä voitavan käyttää itseäni vastaan missään myöhemmässäkään tilanteessa. Tuntuisi turhalta kirjoittaa niitä mihinkään täysin suljettuun alustaa, koska eihän niitä silloin kukaan lukisi. En tosin tiedä, onko näillä kirjoituksilla muutenkaan suurempaa lukijakuntaa, harvinaisten poikkeuksien ja bottien lisäksi. 

Haluaisinkin kuitenkin kirjoittaa omista kokemuksistani. Ehkä joku voisi löytää niistä jonkinlaista vertaistukea? Suurempaa huvia elämästäni tuskin saisi kirjoitettunakaan aikaiseksi. 

Chili josta kaikki sai alkunsa keväällä 2019. Tosin silloin se oli alle kymmenen sentin mittainen taimi, joka kieltäytyi itsepäisesti kasvamasta. Lahjoitin sen eilettäin uuteen kotiin, jotta saan tilaa uusille lajikkeille, jotka pitäisi kohtapuoliin laittaa kasvamaan. Nyt ymmärrän miksi sanotaan, että chiliharrastuskin voi viedä koko käden, tai ainakin kaiken liikenevän tilan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti