2.11.20

45 / 306 ( 8.20 - 15.39 )

Mietiskelin itseni haastamista. Kirjoittaa jokaisena päivänä marraskuussa edes jotain. En päätynyt vielä mihinkään lopputulokseen. 

Toisaalta tekisi mieli kirjoittaa asioista, joita pyörittelen ainoastaan hiljaa omassa mielessäni. Toisaalta siinä ei ole mitään järkeä, koska nuo asiat ovat välillä hyvinkin henkilökohtaisia. Kaikkea yksilöstä saatavaa informaatiota voidaan näinä päivinä käyttää häntä vastaan. 

Elämä ei viimeisen vuoden aikana ole todellakaan ollut helppoa saati mukavaa. Aikaisemmassa elämässä olen vastaavassa tilanteessa yleensä lähtenyt tekemään pidemmän reissun Intiassa. Nyt siihen ei ollut mahdollisuutta ja lopulta korona viimeisteli suunnitelmat roskakoriin. Yle Areenan algoritmit tosin taikoivat eilettäin pari aiheeseen sopivaa dokumenttia jostain arkistojen kätköistä. Kun ei muuta voi, on tyydyttävä nojatuolimatkailuun. Oi niitä aikoja, kun kirjastosta haettiin kassillinen Folke Westin matkaohjelmia ja lähdettiin toiselle puolen maailmaa, samalla kun ulkona sade rummutti ikkunaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti