6.12.18

49 / 340

Poden taas jonkinlaista sisällöntuottamiskriisiä blogin kanssa. Aina kun mietin, että voisin jostain aiheesta kirjoittaa, ajatus kuivuu kasaan ennen kuin saan sanaakaan paperille. Sama ongelma on ollut edelleen koulutehtävienkin kanssa. 


Vietin pari viikkoa etelässä lomailemassa koulutyöstä, eli toisin sanoen olin melkein kaksi viikkoa Keski-Suomessa lomittamassa toisessa harjoittelupaikoistani. Käytännön työ käy melkein lomasta. Lampaat ovat huomattavasti helpompia työtovereita kuin ihmiset. 


Tänne pohjoiseen saatiin vihdoin ja viimein lunta, oli ihana herätä tänä aamuna lumipyryyn, vaikkei herääminen ikinä ihanaa olekaan, ainakaan aikaisina aamuina. Kaksi hoidossa olevaa koiraa ovat kuitenkin pakottaneet heräämään yhteiskunnallisesti säädylliseen aikaan ja ulkoilemaan kolme kertaa päivässä. Arvelin että olen onnistunut syksyn aikana tiputtamaan oman kuntoni aivan totaalisesti, mutta niin vain koirat väsyvät lenkillä ennen minua. Pitäisi taas yrittää löytää liikkumisen ilo jostakin, en edes muista milloin olen viimeksi käynyt juoksemassa. 


Välillä mietin, että tänne voisi linkittää uutisia ja muita ajankohtaisia artikkeleita. Siten saisi ainakin luotua säännöllistä sisältöä, mutta toisaalta pelkkien linkkien tallentaminen ilman aukikirjoitusta ja pohdintaa tuntuu hieman hölmöltä. Olen taas ryhtynyt seuraamaan ahkerammin uutisvirtaa Amppareiden kautta ja eiliseltä jäi mieleen MTV:n entisen kirjeenvaihtajan Helena Petäistön artikkeli Ranskan viimeaikaisista tapahtumista. Vaikka tekstistä on aistittavissa ehkä hienoista asioiden suurentelua, on tilanne kuitenkin todellisuudessakin mielenkiintoinen. Ääriliikkeet ovat tekemässä itseään entistä näkyvämmiksi ja entisten sotilaiden mukanaolo, mikäli se pitää paikkansa, on huolestuttava ilmiö. Yhdistelmä nykyaikaisen sodan nähneitä ihmisiä ja nuoria, jotka kokevat ettei tulevaisuudella ole heille mitään hyvää annettavaa, on melkoisen räjähdysaltis. 



Tämän kirjoituksen kuvat voisivat olla vuoden parhaat otokset, ellei yksi niistä olisi tallennettu kesällä 2010. Jokin niitä on saattanut olla täällä esillä jo aiemminkin. Jotenkin nämä kuvat kuitenkin sopivat yhteen, ainakin omasta mielestäni. Mietiskelin että sarjan nimenä voisi olla Välillä, koska se on sopivan monitulkintainen niin kuin kuvien aiheetkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti