4.1.23

1 / 4 ( 10.51 - 13.52 )

Vuodesta toiseen tuli sukellettua jossain merenpohjan tason alapuolella. Vuoden ensimmäinen päivä kului katsellessa ruotsalaista tuotantoa olevaa georgialaista elokuvaa miesten välisestä rakkaudesta. Luoja tietää mitä muuta tämä ajanjakso vielä tuo tullessaan. 


Postikusti tai -kaija oli kuitenkin vihdoin rämpinyt läpi tuulen ja tuiskun ja tuupannut laatikkoon odotettua postia. Todellisuudessa odotin kyllä, että mitään ei laatikkoon ikinä ilmaannu. Ihmeitä tapahtuu. 



Jouduin näet taannoin somemainonnan pauloihin ja päädyin hyvin lyhyellä harkinta-ajalla kuluttamaan hieman rahaa esineeseen, jonka arvoa ei voine mitata ainoastaan painon perusteella. Täytyy kyllä antaa tunnustusta, että kyseessä oli omasta mielestäni erittäin hyvin toteutettu varainkeruukampanja, kun lahjoittajille annetaan vastalahjaksi jotain reaaliarvoltaan pientä, mutta tunnearvoltaan suurta. Samalla on todennäköisesti tehty United24:ää tunnetummaksi ja luotu luottamusta senkin toimintaan. Tosin ehkäpä mainoskampanjan laukaisu Zelenskyn Twitter-tilillä on ollut jollekin muullekin riittävä varmenne toiminnan rehellisyydestä. Ainoa hieman suupielessä nykinyt asia oli lukemattoman moneen internet-julkaisuun, esimerkiksi kuvaan ja videoon, lipsahtanut virhe alkuperäisistä 17 metriä korkeista metallikirjaimista, kun lienee tarkoitettu 17 metriä leveää installaatiota. Mutta eihän se kai ole niin justiinsa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti