7.11.17

44 / 311


Mitäpä sitä ihminen tekisi unettomana yönä muuta, kuin pistäisi taas blogin pystyyn. Tämä taitaa olla järjestyksessään neljäs. Ensimmäinen oli noin vuonna 2005, tosin silloin ei Suomessa varmaan oltu kuultukaan käsitettä blogi, oli vain kotisivuja joille saattoi kirjoitella päiväkirjaa. Itse tietenkin alusta alkaen koodattuna ja editoituna. Seuraava oli matkablogi vuonna 2012/2013, joka täyttikin tarkoituksensa puoln vuoden ajan. Viimeisin oli aiheetonta elämänjargonia kait vuodelta 2014. Jaksoin ylläpitää sitä muutaman kuukauden. Vituikshan se meni.

Onneksi kaikki edellä mainitut ovat kai poistuneet tästä bittiavaruuden universumista.

Blogin nimi - kuvastaa ehkä kirjoittajan peruspessimististä elämänasennetta. Ei tästäkään kuitenkaan mitään tule. Vaihdoin kuitenkin täysin mustan taustan tällä kertaa harmaan sävyihin, yritän opetella olemaan vähemmän negatiivinen. Ja sallivampi itseäni kohtaan.

Yritän opetella elämässäni aikataulutusta. Toivottavasti voin jatkossa merkitä kalenteriini hetken, jolloin suollan päässäni pyöriviä ajatuksia bittivirtaan. Todennäköisesti ihan vähän aivan kaikesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti