19.7.21

29 / 200 ( 4.18 - 22.37 )

Täällä etelässä on pimeää öisin. Nopeasti sitä tottui pohjoisen valoisiin kesiin. Hilloja olisi taas tulossa paikoittain hyvin, kuulemma.

Sumuinen aamu työmatkan varrelta. 

Oletko ikinä törmännyt blogiin, jonka kirjoittaja katoaa jälkiä jättämättä? Itselle on aikojen saatossa muutama tullut vastaan, ja joskus sitä on miettinyt, mitä on tapahtunut. Jos elämä täällä joskus päätyy, niin tällä hetkellä elonmerkkejä on enemmän Instagramin puolella. Poikkitaiteellista mediatutkimusta. 

2 kommenttia:

  1. Blogistaniahan on pullollaan täynnä esimerkkejä blogeista, jotka ovat hävinneet jälkiä jättämättä. Harmillista, että niin käy, sillä blogeihin jotenkin kiintyy. Itse kaipailen montakin blogia vielä vuosien jälkeenkin. Täytyypä joskus tulla vilkaisemaan Insta-tiliäsikin, vaikka oma Insta-aktiivisuuteni onkin tasan nolla. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillista että bloggaamisen kulta-aika tuntui olevan liki kymmenen vuotta sitten! Silloin lukulistan läpikäymiseen saattoi vierähtää useampikin tovi, nykyään moni vielä olemassa oleva blogi saa uutta sisältöä muutaman kerran vuodessa... Tosin enpähän ole itse yhtään sen ahkerampi.

      Itse olen insta-noviisi ja varmasti taas aikaani totaalisesti jäljessä. Onpahan nyt joku paikka minne säilö kuvia, ettei aina tarvitse sovitella niitä tänne tai sukulaisten kiusaksi Facebookiin. :D

      Poista